Dollar store!

Hej på er! Jag skrev ju i mitt inlägg om helgen att jag skulle visa er vad jag köpte på dollar store. Asså det är verkligen en sån butik att om man går in i den så kommer man alltid ut med nåt nytt! Iallafall för mig som är lite shopping galen;) Haha! Jag köpte inte så mycket men det är värt att visa endå;) Tror att ni är ganska nyfikna på sånt;)
 
 
Jag köpte dom här ooootroligt snygga brillorna! Asså det är samma brillor men jag har redigerat bilderna olika så dom kanske ser olika ut jag vet inte. Men dom här kostade typ 40 kr tror jag:) Helt otroligt snygga, man ser ut som att man kommer direkt från Hollywood när man har dom på sig typ;)
 
 
 
 
 
Sen köpte jag dom här nagellacken från märket "ByRose". Finessen med dom här nagellacken är att dom har smala borstar så man kan måla små söta detaljer på sina naglar. Jag valde gulliga, ljusa färger eftersom man har förmodligen ett mörkare lack under. Men som ni ser så köpte jag ett gult, ett lila, ett rosa och ett vitt! Ska testa dom och förmodligen göra en recencion på dom om ni vill:) Justja! Dom kostade 10 kr styck så det blev alltså 40 kr vilket är ett väldigt bra pris!
 
 
Kom ihåg att säga till om det finns någon produkt som ni skulle vilja att jag gjorde recencion på för det är bara att säga till:D
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

fina nagelack !!!

Svar: Tack:D
Wilma!!

2013-07-18 @ 09:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0