Dumma mej 2

Hej hörni! Vad har ni gjort idag? Jag själv har haft fullt upp den här söndagen så det är därför jag sitter och bloggar på kvällen men jag är väl illa tvungen om jag inte gör det tidigare på dagen.
 
Idag så har jag och min familj varit på bio och sett på filmen dumma mej 2. Det är en såå rolig familjefilm! Kanonbra! Hela familjen kommer skratta, tillslut kan man inte hålla sig. Den va typ 5 av 5 i betyg tycker jag! Så den har vi kollat på idag!
 
Sen gick vi bara en snabbvända på stan och jag köpte lite myskläder som kommer bilder på senare (är lite fel tillfälle på dygnet att plocka fram kläderna, kameran och stativet så jag fixar det till ett annat inlägg åt er! Men jag köpte ett vanligt vitt linne och ett par shorts! Jättefint! Båda plaggen tillsammans blev 150 kr så jag tyckde de va jättebra pris för dom kläderna men jag kommer visa bättre:)
 
När vi hade kommit hem igen så sms:ade jag sanna och kollade om hon va ledig idag så vi kunde hitta på något! Så nu har jag äntligen fått bilderna som vi fotade häromveckan;) Kommer inte riktigt ihåg vilken dag! Men bilderna blev jättebra! Så nu har jag typ 200 bilder, jobbigt att välja men sååå kul att ha!:D Sen på kvällen så tog vi moppen till närmaste skö och badade och satt och bara pratade! Det va jättemysigt förrutom alla kryp haha;)
 
Nu är helgen slut! Fast om jag ska vara ärlig så håller jag verkligen ingen ordning på helg och veckodagar/vardagar! Men det kvittar eller hur?;) 
 
 
Imorgon så ska jag åka över till pappa igen (jag bor hos mamma nu) och få mer hjälp med att sy! Jag har ju sytt ett orangt linne och nu ska jag sy en blå klänning så den behöver jag hjälp med så Marianne ska hjälpa mig! Så det blir väl att sy imorgon!
 
Sen på tisdag tror jag att Kornelia kommer! Vad jag vet är iallafall att mina kusiner med familj kommer över och äter middag då så det blir mysigt!
 
Jag såg att det fanns lite önskemål om att Kornelia skulle va me i nån video så jag får väl kolla om hon vill det;) 
(Hon brukar nämligen inte va så sugen;) 
Gillar inte att va me på kort och sånt haha;) 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0