Första dagen på semstern!

Hej på er! Har haft lite trubbel med bloggningen! Har inte haft internet och så har hela datorn laggat upp sig så alla tangenter är helt konstiga och å, ä och ö har förvandlats till [, ', och ;
Sååå jobbigt! Så jag har behövt kopiera dom bokstäverna från facebook för att kunna byta ut dom mot de andra!
Men asså om ni vet vad jag kan ha råkat komma åt för att ha råkat ändra om hela tangentbordet så säg gärna till!
Det är alltså första dagen på semstern neråt i sverige nu! Spännande! Jag sov ju hos Melicia till idag men hon följde med oss i bilen till vårt första stopp, Uppsala där hon tog tåget till sina föräldrar som är i stockholm nu! Det va riktigt kul att vara med henne! Sen åkte vi vidare till några bekanta som bor typ utanför Uppsala där vi fikade lite och nu ska sova över! Vi får sova i deras husvagn så det är lite småmysigt! Men nu är jag sjukt trött efter all bilåkande så jag måste sova nu, hoppas jag kan fixa datorn på nåt sätt för det är så drygt! Sorry för att inlägget blir kort och konstigt men ni fattar nog varför;)
 
Det kommer finare bilder sen men nu har jag inget internet kvar satt jag kan inte ladda upp bilder nu....
Sorry!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Pröva att trycka på tangenterna ALT+SKIFT samtidigt. Kom åäö tillbaka? Kika till höger på Windows startfält längst ned på skärmen. Om det svenska tangentbordet är igång ska det stå ”SV”
Står det till exempel ”EN” har det engelska tangentbordet kapat datorn. Genom att trycka på ALT+SKIFT kan du skifta mellan de olika tangentborden.Men för att slippa skifta fram och tillbaka, om systemet bråkar med dig och byter tangentbord när du inte vill, kan du ta bort det utländska helt.
Gör så här:
1. Starta Kontrollpanelen.
2. Öppna Nationella inställningar och språkinställningar.
3. Klicka på Byt tangentbord.
4. Kontrollera att du har svenskt tangentbord inställt genom att titta på Startfältet. Står det något annat än ”SV” där ska du trycka på ALT+SKIFT för att byta till svenskt. Markera sedan det utländska tangentbord som du vill avaktivera i dialogrutan och klicka på Ta bort.
5. Klicka sedan på Verkställ och därefter på OK.
Problemet är löst. I fortsättningen kommer du endast ha svenskt tangentbord och inga konstiga tecken poppar nu upp och gör skrivandet mödosamt och datortiden till en plåga.
Obs! Du kan alltid återställa det utländska tangentbordet igen genom att använda dialogrutan Nationella inställningar och språkinställningar. Då använder du knappen Lägg till i stället.

2013-07-22 @ 13:29:56
Postat av: Anders

+pöss&kram å lycka till

2013-07-22 @ 13:30:26
Postat av: Anders

På iphone: Inställningar > allmänt > Tangentbord
Ta bort alla tangentbord utom de språken du använder.

2013-07-22 @ 13:32:15
Postat av: Anonym

OMG!!!! Jag såg på youtube att du skulle komma till Köping!!!! Och jag bor där. Tänk att du ska komma till min lilla stad Köping. Haha häftigt:)

2013-07-22 @ 23:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0