Sytt egna kläder!

Ja! Som ni alla vet (tror jag) såhar ju min faster varit på besök hos oss förra veckan och hon har hjälpt mig att komma igång med våran nya symaskin. Hon va ju syslöjdlärare som jag skrev förrut så hon har ju inspirerat mig att sy lite! Så jag har alltså då sytt 2 klädesplagg som jag tänkte visa för er!
 
Det första klädesplagget som jag sydde va ett orangt linne av bomullstyg! Det är va ganska lätt att göra och tog då därför inte så lång tid! Jag har använt mig av tvillignål också för att sy fållarna. Det är lite oversize men jag funderar på att kanske sätta mig vid symaskinen någon dag och fixa till den lite, jag vet inte riktigt men kanske! 
 
 
 
 
 
 
Det sista klädesplagget jag sydde va en klänning! Den här tog lite längre att göra men det förstår man ju eftersom det är längre tyg och mer som ska sys! Tyget jag har använt mig av är  blått, ickestrechtigt gardintyg som vi hade över så det va mycket man behövde tänka på för att jag skulle kunna få på mig den, få av den, att den skulle sitta bra osv. Jag tycker att det blev en jättefin långklänning men den är lite genomskinlig så jag får väl säkra upp med något under när jag ska använda den! En liten detalj på klänningen är ett band som jag har sytt som man då knyter runt midjan på klänningen, för att den skulle få en gullig detalj och bli lite me formad!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Semlan

Kan inte du visa i en video när du har på dig kläderna? Snälla! Skulle verkligen vilja se hur dom ser ut på, för att på bilderna är dom jätte fina så jag skulle verkligen vilja se hur dom ser ut på dig! Tack!
Ps du är jätte söt och fin, och verkligen en glädjespridare!! Du är helt underbar! Hoppas verkligen att du gör en video! :D <3 Ds

2013-07-08 @ 19:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0