Tack Alexandra!

Jag måste bara lägga upp det här! För någon dag sen så frågade min kompis Alexandra om jag ville ha lite smink som hon hade rensat ut. Jag trodde bara att det va någon liten ögonskugga kanske men jag sa ju "JA" eftersom jag är besatt av smink och kan därför inte missa en chans att få det! Dessutom var det väldigt generöst av henne! Men när hon skickade bild på alla sakerna jag skulle få så var det huur mycket som helst! Man hade kunnat göra en sminkning av alla produkterna jag fick, och nu menar jag en "riktigt snygg sminkning"!! Tänkte visa vad jag fick!:D 
 
 
 
 Jag fick först den här foundationen. Jag har kluddat på den som ni ser men det stod inget på den så jag valde att pynta den lite själv! Men jag har inte provat den här en men jag får väl ta och göra det!;)
Sen fick jag det här pudret! Det är ganska mycket använt men det är exakt samma färg som jag har på mitt puder och det tyckte jag va bra eftersom jag brukar ta en mindre borste med puder på som jag brukar lägga under ögonen för att fästa concealern bättre och nu slipper jag ta från den fullare burken!
 
 
Sen fick jag det här knallrosa läppstiftet från Nordic cap! Det är superkul att få ett knallrosa läppstift från nordic cap när jag har ett knallrött därifrån sen innan!:) Jag älskar den här färgen!:)
 
 
Sen fick jag den här bruna mascaran från Maybelline new york som heter one by one volume express mascara! Jag tycker den har en effektiv och bra borste som jag använder på mina underfransar med bra resultat!:)
 
 
 
Sen fick jag en till mascara som är från H&M. Jag blev förvånad när jag såg att H&M hade skaffat en "ny" sorts mascara i sortimantet för den andra har jag sen innan men den var ingen höjdare tyvärr. Men den här va mycket mycket bättre! Otroligt fyllig borste som ger fylliga fransar!
 
 
Sen fick jag en ögonskuggstrio från isadora! Den är jättebra för sminkningar! Som ni ser på bilden så är det en mintgrön färg, en (nude) beige och en brun färg! Jättefina och pigmenterade! 
 
 
 
 
Sen så ick jag en ögonskuggsduo från mary-kate tror jag! Jättefina färger iallafall dock inte så pigmenterade men jag tycker att det va otroroligt bra ifall man inte vill ha en så markerad lila sminkning utan en lite mer vardaglig ljuslila look! Perfekt!
 
 
Sen fick jag en singelögonskugga från The colour workshop! Den är typ gråblå och oväntat bra pigmenterad! Jag tycker den va jättevacker! Färgen kommer deffenitivt användas!:)
 
 
 
Sen fick jag ett jättefint borstsett! Jag älskar borstarna och kan använda dom till typ allt! Den största kan man använda till blush (vet inte hur man stavar på svenska, haha!) Dom två mittemellanborstarna kan man använda till ögonskugga, funkar jättebra att blanda med. Den näst minsta kan man använda till lite mer markerande ögonskugga eller concealer! Den minsta är nog tänkt för läpparna!:)
 
 
Sen fick jag en till borste! Den här borsten älskar jag verkligen, den passar perfekt för blush eller bronzer! Jag älskar looken på den här borsten när "borsthåret" skiftar från ljust till mörkt tillsammans med svart skaft vilket var otroligt snyggt!
 
 
Den sista grejen jag fick va en till borste! Den här borsten är väldigt bra eftersom den är hård, smal och snedskuren vilket gör den mycket lättare att lägga eyeliner, fixa ögonbrynen osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0