Tandställning....

 
Som dom flesta av er nog vet så har jag fått tandställning. Det är inte vilken tandställning som helst utan en metallsak i munnen som jag ska ha på natten och ni ser ju på bilden hur den sitter. Jag har fått den här för att mina tänder som sitter lite längre bak däruppe ska flytta på sig så att tänderna som ska komma ut bredvid ska få mycket plats. Jag vet ju att den här klassas som "nördtandställning", men det tycker inte jag! Jag menar jag tror säkert att massor med kändisar har haft det när dom va yngre men kolla på deras tänder nu?! Jättevackra! Jag är inte blyg för att visa mig i den här. Jag vill att såna som har sådan här tandställning eller liknande eller har tandställning överhuvudtaget och skäms över den eller blir retad för den ska se att jag också har en sån. Jag har hört av flera att jag är deras förebild osv osv. Om man har en förebild så gör man som den gör eller säger, liksom härmar den i mycket, aa jag tror ni förstår. Men om jag så visar att jag har en sån här tandställning så mår mina osäkra tandställningsfans bättre. Om jag är en förebild för vissa så vill jag göra något bra av det. Jag vill hjälpa människor, det är mitt syfte oavsett. 
 
 
Så här ser tandställningen ut i delar och jag tänkte berätta lite hur den fungerar. 
Ni ser ju på metallsaken att den formar sig för att gå in i munnen och längst ut på den så är det piggar eller jaa spetsar. Som jag trycker fast i små hål i två metallringar som är fastlimmade på två av mina tänder på övre tandraden lite längre bak. 
När metallgrejen är på plats i munnen så hakar jag fast bande som man ska ha runt nacken t i dom två utåtkrokarna med blått på som ni ser på bilden. Det gör då att det blir mer tryck på tänderna och gör då därför så dom trycks undan. Det gör ganska ont att ha tandställningen eftersom att det drar såpass mycket men man vänjer sig och dessutom så ska jag ju bara ha den på natten och mina tänder kommer se såå vackra ut när alla tanställningsmoment är klara. (det är är förmodligen inte första tandställningen jag kommer ha). 
 
Så nu vet ni vad jag ligger och gosar med på natten;D Haha! Ha det bra! Bye!<3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0