Vända på dygnet drickan;)

 
 
Hej hej! Nu kan jag komma med ett suveränt tips till er som har invigt sommarlovet med att lägga sig senare och senare och tillslut vänt på dygnet, alltså att man är vaken på natten och sover på dagen. Inte så himla smart kanske;) Jag själv har råkat in i den fällan, eller jaa fällan man orsakar det ju själv;) 
 
Men nu har jag ett tips och det tänkte jag dela med mig utav
Hur man vänder tillbaka dygnet: 
 
Joo, hela operationen som jag kallar det börjar med att man är vaken på natten tills man somnar, som man gör i vanliga fall liksom, aa ni förstår. Sen så ställer man klockan lite tidigare på morgonen som t.ex. klockan 8 på morgonen som jag gjorde för det är tidigt för mig på sommarlovet;) 
Om man då är uppe tills man somnar så vaknar man iallafall av alarmet som man har satt igång kvällen innan på morgonen. Grejen är då att man måste gå upp direkt så man INTE somnar om. Man måste va i rörelse hela tiden för man är så trött så man kan i princip somna var som helst och det vill vi ju inte! 
Så mitt knep för att hålla mig vaken hela dagen är att jag köpte den goda energidrickan monster som den kallas dagen innan. Så den tar jag fram och dricker ur samtidigt som jag dukar fram en rejäl frukost så jag får riktig energi. På några minuter så blir man otroligt pigg! Sen måste man ju då hålla sig i rörelse hela tiden så man får upp tempot lite grann. Så jag gick och sköljde ansiktet i kallt vatten och gjorde mig iordning så jag kände mig fräsh. Sen gick jag och vattnade hos grannen som är mitt sommarjobb och sen gick jag in och städade och packade iordning innan jag ska fara hem till mamma. Sen satte jag mig och började blogga och redigera för att även göra något där. Knepet är att försöka att hålla igång hela dagen och inte sätta sig så bekvämt eller kolla på film. För det blir jag ofta trött av. Sen om man har hållit igång tillräckligt under dagen så är man förmodligen stuptrött på kvällen och bara vill gå och lägga sig. Så se till att lägga undan alla elektronikprylar i rätt tid för att vara snäll mot kroppen och sova. Sen nästa morgon så kan man ställa klockan lite senare som t.ex. 9 för att man ska komma in i en rutin så kroppen mår bättre. Haha det va det;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikaela♡

Hej, fin blogg. Jag följer din YTkanal och tycker du är jätte duktig! :)
Hur många läsare har du per dag?
Kram :)

2013-06-24 @ 21:45:31
URL: http://nattstad.se/mickaas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0