torsdag-hemtelefon

i dag har jag haft eng-förhör och det gick bra sen har jag haft träslöjd det är jättekul. idag skulle ellen min kompis sms:at mig så¨vi kunde vara med varandra och det gjorde hon men jag hade inte mobilen på så jag upptäckte det för sent så vi inte kunde vara med varandra. sen har jag sett på en film som heter lilla huset på prärien den är jättebra jag har den på bild som ni ska få se snart. vårat internet pajade på datorn så jag fick försöka med min laptop istället och det funkade. och vi har fått en hemtelefon jippiiii   vi hade ingen hemtelefon innan så jag är jätteglad. innan så fick vi i hela familjen ringa på våra mobiler och det blir väldigt dyrt men nu har vi det så jag är jätteglad nu kommer lite bilder: mmmm..... jag älskar pepparkakor

det här är lilla huset på prärien den är så bra

 
 

titta vad snyggt det blir av lampan i taket i hallen

 

 

 

 

 

 

hejdå/wilma


onsdag-lovina

idag har vi har vi typ haft slags mål på skolan (altså bara på lådsas) vi hade en rolig jumpa men i börgan fattade jag ingenting men sen så fattade jag men jag var inte duktig. sen följde jag med min kompis lovina hem och vi åt smörgås och bulle sen efter det gick vi hem till mig då lekte vi spioner men allt misslyckades. jag håller på med matteläxan nu det går ganska bra. i kväll är det fuskbyggarna men jag kan inte se då. bläää jag har haft en bra dag och jag har redovisat min saga i dag det var pinsamt nåja här kommer lite bilder:

så här ser det ut i mitt rum när solen lyser på min disco kula 

hejdå/wilma


tisdag

idag har jag fått en ny svenska läxa den är jätterolig man ska intervjua någon gammal över 50 år som levde förr. Ellen har varit hos mig i dag och vi har tagit en massa bilder och gjort eng läxan tillsammans. ja men iallafall så kommer det lite bilder från i dag: 

  

 

ellens sockar

 

 

 

hejdå/wilma

 


måndag

jag har varit i skolan och skrivit om min berättelse den är jättebra sen har jag varit ensam hemma i typ 2 timmar kl halv 6 gick jag med ellen till fotbolls träningen yeeee i dag är det familjen annorlunda
jag gillar familjen annorlunda men min familj är också ganska vildjag är jag

jag är jag jag vill inte vara som någon annan det är därför jag har startat en blogg. vissa kanske tycker att det är konstigt eller töntigt att ha blogg men det tycker inte jag för jag är jag. här försöker jag att passa in så gott det går men jag vill fortfarande vara mig själv på min förra skola var jag inte mig själv jag bara passade in men här har jag insätt att det är bra att göra det som man själv tycker är roligt och intressant jag bryr mig inte om jag blir retad för det jag gör för jag älskar att vara mig själv här kommer lite bilder:
välkommen

hejsan jag har startat en blogg jag heter wilma kallas wilmutt och jag fyller 11 den 4 oktober


                                        hejdå/wilma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0