lördag-slottet

I lördags så gick vi i jesusmanifestationen. Sen åt vi glass. Det var gott. Sen gick vi till det kungliga slottets källare och såg på diamanter och rubiner mm. Sen gick vi och såg på rustningar och kläder och djur. Det var intressant. Sen åkte vi buss till kaknästornet. Men när bussen nästa var framme så fick bussen punka och vi fick gå sista biten upp. Sen åkte vi 30 våningar upp och såg på utsikten och vi tog många bilder också som ni kommer få se snart. Sen tittade jag i en kikare som kostade 10 kronor och jag såg ända till globen och såg vilka färger flaggorna utanför globen hade. Sen köpte jag en nyckelring som det stod kaknästornet stockholm på. Sen åkte vi buss hem. Då åt vi mat och lekte. Nu kommer bilderna:


DET HÄR ÄR MINA KUSINER

 


elsaviola

mer bilder kommer sen hejdå/wilma


fredag-ledigt

I fredags så åkte jag bil,buss,tåg och flygplan och gick såklart sen var jag framme hos min mormor som bor någonstans i stockholm. Men jag säger inte vars. Då åt jag mat och spelade jag dator. Sen efter ett tag så kom mina kusiner Elsa och Viola. Då såg vi på talang. Det var roligt. Sen fikade vi och gick vi och la oss. Nu kommer lite bilder:så här såg det ut genom fönstret genom flygplanet.

det här var bland molnen

jag och mamma åt på mc,donals på flygplatsen


det är så här grönt i stockholm
fredag-kornelia

I dag så har jag, Kornelia, Alma och viking sett på en film som jag inte minns vad den hette. Sen har vi gått till Kornelias farmor och ätit plättar. Det var gott. Efter det så gick vi ut och spelade brännboll. Jag och Kornelia var i samma lag mot Alma och Emmelie. Jag och Kornelia ägde sönder. Nu ska jag berätta vad som hände i går. När vi vaknade så läste vi lite kalle anka pocket. Efter det så skulle vi gå ner och äta frukost. Men då gick brandlarmet i gång för att brödrosten var trasig. Bröden som var i den blev helt svarta. Det luktade rök i hela huset. Det kunde nästan ha börjad brinna. Sen gick vi ut och körde brännboll. Sen så hade jag, Kornelia, Alma, Viking och Emmelie vattenkrig. Det var roligt men blött.

Skriver mer i morgon!


Hejdå/ Wilma och Kornelia

onsdag-anette

i dag vaknade jag på ett hotell och klädde på mig. Sen packade jag i hop mina saker och la ner i min väska. Sen gick jag ner och åt en lyxig god frukost. Det blev två mjuka smörgåsar med skinka och gurka på. Sen försökte jag gå in på en dator som fanns på hotellet men det gick inte för att det var fel lösenord. Men då gick jag istället upp på hotellrummet och borstade tänderna och packade ner det sista. Sen skutsade min mamma mig till skolan. I dag på skolan så hade vi idrott. Det var fotboll och det var så härligt väder att spela i. Först var det Noa som hade uppvärmningen och vi sprang ett varv runt planen. Sen så skulle vi springa allt vi kunde. Först skulle man springa till det första strecket och tillbaka. Sen skulle man springa till det andra strecket och tillbaka. Sen skulle man springa till det sista srecket och gå tillbaka. Sen skulle man vara fyra personer och ställa sig i en fyrkant och passa till varandra. Efter det så gjorde vi skott mot mål och bytte av vem som skulle stå i målet. Sen skulle vi spela match och då blev jag i lag med Pontus,Noa,Hampus E,Sanna och Melicia. Vi vann med 2-0! Efter det gjorde vi stretching (osäker stavningen). När vi kom tillbaka till skolan så var jag jättetörstig. Till lunch i dag så åt jag pyttipanna. Det var gott. På rasterna i dag så har jag,Lisa och Ellen gungat på våran stora repgunga som man får plats tre personer på. En person sitter i mitten och två personer står på båda sidorna och gör fart. Sen sätter sig en utav dom som gjorde fart sig på gungan och då blir det ju ojämt och då far gungan hit och dit. Man får fjärilar i magen. Vi skrek som höns över hela skolgården så att vi blev hesa i halsen. Det var jättekul. Efter skolan kom mamma och hämtade mig för då skulle vi åka till en speciel plats som jag gick i skolan på innan jag flyttade. Men jag tänker inte säga det. Det är bara mina kompisar som vet och min familj såklart. Men iallafall så skulle vi till min mammas kompis anette. Så nu sitter jag här och skriver på min bärbara dator. I kväll så kommer min mamma att skutsa mig till min gamla kompis kornelia även kallad (KO). Där ska jag sova över ända till Lördag då hon fyller år. Tre nätter! Bilder kommer när jag har kommit hem.hejdå/wilma                             ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

söndag-stan

i dag har jag varit i kyrkan och haft min nya väska och mina nya skor bilder kommer senare sen har jag varit på stan med min kompis lovina och hon köpte en ring och en penna som kommer sen och jag har köpt en pennvässare (osäker stavningen) sen har vi farit hem till lovina och ritat och ätit mat det var korv och makaroner det var gott sen har vi farit hem till mig och nu sitter vi framför datorn sen ska jag se på humorgalan. som sagt bilder kommer senare.
hejdå/wilma

tisdag-tandläkaren

i dag har jag haft sv-läxa förhör och det gick bra sen har jag haft so-läxa och det handlade om eu det var kul sen har jag farit till tandläkaren och jag har dragit ut två tänder det gjorde ganska ont att ta sprutan men det gick bra. sen har jag vairt på fotbollsträning det var kul. jag har tagit en bild på mina gluggar men jag ser konstig ut

 

 

hejdå/wilma


måndag-milkshake

i dag har jag gjort milkshake det var jättekul och jag har blivit medlem på panfu det är jättekul. jag har gjort läxan och spelat dator i dag. i morgon ska jag gå till tandläkaren klockan fyra och dra ut tänder jag känner mig spänd. men nu kommer en bild av min milkshake (osäker stavningen)hejdå/wilma

RSS 2.0