onsdag-stressad

Idag har jag varit i skolan och haft gympa. Det var hinderbana pepparkakskull och spökboll killarna mot tjejerna. Sen har vi haft slöjd och massor av andra saker i skolan. Efter skolan var jag med Mirjam och vi klädde ut oss och jag sorterade i hennes hylla och sen hade vi skola för Elsa. Sen skulle Mirjam på friidrotten och jag skulle hem. Jag blev lite sen hem för jag skulle vara hemma halv 6 och jag kom hem kvart i 6. Men det gjorde inget för middagen var klar då. Sen skulle mamma och jag gå igenom packningslistan och skriva ner saker. Sen skulle mamma förhöra mig på läxan och det gick bra. Sen läste jag lite engelska och mamma hjälpte mig. Efter det skulle jag kolla om det var saker som skulle tvättas eller om det fanns i garderoben eller inte och lite sådana saker eftersom jag ska på hajk i helgen. Sen ska jag lyssna på en speciel cd-skiva och sen ska jag läsa och sen ska jag sätta ihop mina strumpor och sen ska jag packa upp gympapåsen och sen ska jag packa ryggsäcken sen ska jag städa upp lite i mitt rum och sen ska jag fika och sen ska vi läsa i familjen och sen ska jag äntligen få gå och lägga mig klockan nio. Hejdå.   

                                  
                                                                   MVH/Wilma Nilsson                                       
                                           Det här är en grej som jag och Ellen har gjort för ett tag sedan.

tisdag-mirjam

Idag har MTM varit hos oss. Det är en musiksak men vi gjorde jätteroliga saker då. Jag blev i samma grupp som Hampus, Noa och Nils och Noa var jätterolig. Han sa massor av roliga saker så jag nästan höll på att falla ihop. För jag hade träningsvärk i magen efter alla situps på gympan igår och så nu ett skrattanfall. Jag har jätteont i magen fast jag orkar inte bry mig. Sen efter skolan lämnade jag tillbaka böcker på bibblan. Efter det så for jag hem och pratade med min bästa vän Kornelia i telefon. Vi pratade länge men sen skulle hon sluta. Sen förhörde mamma mig på läxan. Det gick sisodär. Jag måste öva. Sen hade jag och mamma jätteroligt och lagade mat. Tils pappa och Axel och Felicia kom hem. Precis när vi skulle äta så kom Mirjam och vi pratade och jag åt. Sen lekte vi en rolig lek som vi kanske ska fortsätta med. Jag ska gå ner till pappa nu men jag kanske skriver imorgon men vi får väl se HEJDÅ!                           
      


                                                            MVH/Wilma Nilsson                                               
                                               Det här är 40 rosor som mamma fick på sin 40-årsdag av pappa.

måndag-läxa

Min helg har varit bra och jag har gjort massor av saker. Men idag hade jag gympa och det var väldigt ansträngande och svettigt men det gick bra. Sen har jag fått ny läxa och det är i svenska: veckans ord och läsläxa, i matte är det gånger tabellerna som jag kommer få på torsdag och engelska läxa till på torsdag och för vissa är det musik läxa om sin favorit låt. Vi har väldigt många läxor. Sen idag har jag varit med ina kompisar Ellen och Matilda hemma hos Ellen. Vi gjorde läxan, tittade på chalie och lola och lekte utomhus och spelade spel. Tils klockan vae halv 6 då jag skulle hem och äta middag. Det var fisk och jag åt en stor potion. Sen har jag haft hk också och då gjorde vi kladdkake muffins. Vi bjöd 4:orna och jag åt tre och min familj fick en var och alla tyckte dom var jättegoda. Jag har målat Axel och Felicias naglar knallrosa. He he. Nu ska jag få hjälp med läxan. Hejdå!


                                                            MVH/Wilma nilsson                                                     
                                                                         Här är min kompis Ellen.


fredag-dans

                                                             Hej alla bloggläsare!!    
                    
Idag har jag haft läxförhör i svenska och det gick bra. Sen har jag lämnat in min läsläxa idag också. Jag har lärt mig om Medeltiden massor av saker. Vad dom andvände vissa saker till och så. Vi såg på någon film om medeltiden på so:n. Sen har jag lyssnat på Ellens och Benjamins favoritlåtar på musiken. Båda två hade bra låtar. Sen efter skolan var jag med min kompis Mirjam och vi lyssnade på musik, spionerade och lekte idol. Vi hade det så roligt man kan ha det. Sen gick Mirjam hem och åt och jag stannade hemma och åt lax. Sen åkte jag och pappa och hämtade Mirjam. Sen åkte vi till dansen och där dansade vi i en timme. Våran låt heter September. Den är jättebra och det är så roligt att dansa den. När dansen var slut kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem. Sen skjutsade vi hem Mirjam. När vi kom hem så började jag öva på dansen men det gick inte så bra för jag kom inte ihåg rörelserna. Sen när mina småsyskon går och lägger sig så ska jag och mamma se på camp rock 2. 
                                                


                                              Det här är jag i sommras.

torsdag-mario

Idag har jag varit på skolan och det regnade jättemycket så man fick ha ordentliga kläder på sig. Jag har haft engelska förhör och jag tyckte att det gick bra. Jag fick alla rätt på engelskan för två veckor sen ialla fall. Sen har jag varit med mirjam och vi har spelat Mario på våra nintendo DS. Det var jättekul. Sen åt jag ungstekt falukorv med makaroner och det var gott. Sen gjorde jag läxan vilket gick jättebra. Så jag spelade lite mer Mario efter det. Sen förhörde mamma mig på läxan som jag har till imorgon och nu ska jag gå ner och fika.   


                                                                   MVH/Wilma Nilsson 

                                           

onsdag- hehe

hejsan jag tog ledigt i början av sommarlovet men nu är jag på banan igen jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta skriva i ett bra tag framåt. men vi får väl se. Jag har haft ett bra sommarlov om jag ska gå så långt bak i tiden. jag fyllde år i måndags och jag fick massor av fina presenter t.e.x sterio, mariospel, böcker filmer godis pyssel mm. jag hade även ett kalas samma dag och bjöd mina kompisar. förutom KORNELIA!!! men jag har bestämt att vi två ska göra något kul på höstlovet istället.  idag har jag haft idrott och vi hade spökboll. det var jättekul!!! imorgon ska jag ha läxförhör på engelskan så därför måste jag gå och plugga nu.

                                                               MVH/wilma                                     

RSS 2.0