onsdag-packa

Idag har jag varit i skolan och haft idrott. Vi hade gladiatorerna där man skulle springa en hinderbana och så skulle ett annat lag försöka träffa det laget som sprang runt i hiderbanan med bollar. Det var i alla fall jätteroligt. Sen hade jag engelska och då jobbade jag i arbetsboken och lite olika saker. Sen hade jag matte och då började jag jobba i nya matteboken som vi fick för den här terminen. Jag hoppas att jag ska fatta det här så att jag får bättre resultat på provet nästa gång. Efter lunchen så var det no och vi hade lite genomgång och sådana saker. Sen så hade dom andra pluggtid och jag skulle göra förhöret idag istället för i morgon för att imorgon så kommer jag och min familj åka till stockholm efter slöjden så jag kommer inte kunna blogga förens på söndag. Men ni får ha det så trevligt så länge. Jaja, tillbaka till förhöret. Jag satt där framför en dator och svarade på frågor och tillslut var jag klar. Min no lärare rättade och det visade sig att jag hade fått alla rätt!!! Jag blev såklart superglad och gjorde min seger dans haha. Sen var det so och jag och alexsandra satt i soffor och jobbade om kristina. Vi slappade och skrev fakta om henne och lite sånt. Sen slutade dagen och jag följde med ellen hem och hade piano lektion. Efter en stund ringde alexsandra och frågade om hon fick komma. Efter en stund stog hon i hallen och tog av sig skorna. Sen lyssnade hon på när jag och ellen spelade piano. Sen gjorde vi läxan, höll på med mobilerna, spelade piano och lite sånt. Sen gick jag och alexsandra hem till mig. Men när vi kom hem till mig så kom hennes mamma och hämtade henne. Så resten av kvällen så stresade jag runt i huset och packade resväskan som en tok. Jag gjorde mycket läxa och städade mitt rum. Hoppas ni får en bra helg.



/wilmutt<3 

tyget


Tisdag-alexsandra

Idag så har jag varit i skolan som vanligt och haft engelska föhör och det gick ganska bra! Sen har jag haft matte och då fick vi tillbaka proven. Jag blev så missnöjd med mitt resultat 22,5 av 31. Fick godkänt iallafall men jag vet att jag kunde ha gjort bättre. Började typ gråta när jag såg papperet. Matte är ju inte precis min starka sida men man måste ju kämpa sig egenom det också. Sen har jag haft kristendom och vi hade nutidsfrågor och sen läste vi ur en bok. Sen var det lunch och på lunchrasten så kom malin och berättade att dom skulle fara till olssons tyger och köpa lite tyger och sånt inför elevens val nästa vecka. Sen spelade jag och alexsandra lite pingis och sen kom mamma och hämtade oss. Vi åkte till stan som tur var för mamma skulle göra några ärenden så vi gick till olssons tyger och gick runt och tittade men det mesta var ganska dyrt. Det kostade 99 kronor metern och man fick bara 100 kr från skolan att handla för. Efter ett tag så kom malin och dom andra och gick runt och tittade på en massa tyger. Jag och alexsandra fortsatte att leta och prata. Efter en liten stund gick vi förbi en hylla med lite tyger som det stod att det kostade 10 metern!!!!!! Jag slog till direkt och gick runt och matchade olika saker. När vi stod i kassan och skulle köpa et så hade jag valt ett blommigt tyg och ett mörkgrönt tyll tyg och 2 gröna knappar. För bara 26 kr!!!!!!! Så billigt och jag blev super nöjd. Sen kom mamma och då åkte vi till frsören och jag klippte topparna. Jag blev jättenöjd.


Tyvärr blir det inga bilder för att min dator är lite konstig just nu.

/wilmutt<3

Måndag-utvecklingssamtal

Idag har jag varit i skolan och skrivit min dikt på datorn på svenskan. Sen har jag haft matte prov och det gick väl bra. Jag förstod nog det mesta. Sen var det lunch och efter det var det dags för utvecklingssamtal. Pappa var där och vi gick runt till olika lärare och jag fick bra omdöme. Efter det slutade skolan och jag åkte hem och gjorde läxorna. Sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till vårdcentralen. Där kollade en doktor på min rygg och han sa att han skulle kontakta nån grej med sjukgymnast som jag typ skulle gå till. Sen kollade han på mina ögon och till det köpte vi ögondroppar och sen ska jag få åka till optikern och kolla upp det. Sen så brände han min andra näsborre och då tog han någon bedövnings sprej först som åkte ner i halsen och sved som bara den så jag fick gå och dricka vatten. Men det sved fortfarande och det smakade bajs i munnen så jag köpte halstabletter också. Jag orkar inte mer!!!!! Sen åkte vi hem och jag tog det lungt och var med småsyskonen lite grann. Sen gjorde jag mer läxa och sen blev det kväll. Efter ett tag gick jag och la mig.



Mina fina nymålade naglar<3



/wilmutt<3

Alicia<3

Det här är min kompis Alicia!:D








/wilmutt<3

lördag/söndag-ellen

I helgen så har jag varit med ellen. Jag sovde över hos henne på lördagen och vi åt godis, spelade spel och var med hennes kompis alexandra. Sen skulle Alexandra hem och då såg jag och ellen på tv och sen gick vi och la oss. Nästa dag kom min familj och hämtade oss och vi åkte på max och åt mat. Sen åkte vi till bio:n och eftersom mina småsyskon var med så skulle vi se på nalle puh. Det var inte precis den bästa jag har sett men den var gullig. Sen skjutsade vi hem ellen och jag åkte hem och bakade en morotskaka. Den blev efterrätten. Sen målade jag axel och  felicias naglar och sen målade jag mina. Sen gjorde jag läxan och sen gick jag och la mig.





/wilmutt<3


Fredag-mirjam/sång

Idag har jag också varit i skolan och haft matte en halvtimme. Sen så har hela högstadiet haft stormorgonsamilng och då kom det en farbror och berättade en berättelse för oss som handlade om en kille som inte orkade med skolan och allt sånt utan han hade gett upp. Sen efter det så hade vi rast en stund och sen hade vi gympa. På gympan så hade vi jägarboll som uppvärmning, sen hade vi innebandy och det var ganska kul. Efter det så hade vi lunch och det var spaghetti och köttfärsås. Idag var det Ng!! Vi satte oss i rummet som vi brukar äta med Ng, och när vi satt där sa plötsligt melicia och julanda att det var dom som hade smygt runt mitt hus när lovina sov över. Dom hade spionerat på oss och skrämt upp oss lite. Men det är ju inte varje dag 2 svartklädda personer smyger runt ens hus och bankar på dörrarna. Sen hade jag musik, jag håller på att forska om adel. Det går ganska bra. Sen så var det svenska, vi håller ju på att skriva dikter av en bild som man har valt bland några till som låg på ett bord. Jag stog bredvid bordet och det gjorde noa också och tittade på alla korten och jag tror han också gjorde det. Då såg jag ett kort som var utklippt från en tidning och som föreställde brago kex. På den förpackningen står det jag älskar dig format med bokstavskexen. Då sa jag helt plötsligt för mig själv att den här kunde man ju ge till matteus. Då sa noa att jag skulle göra det. Men jag vågade inte. Men då ropade han på matteus att han skulle komma. Matteus kom och det var super pinsamt men jag la fram bilden framför honom och då log han och jag med. Det var jättehärligt iallafall. Sen kom pappa och hämtade mig, vi skulle fara till sången. På sången tränar jag på en låt som heter set fire to the rain som adele har skrivit och det var jättekul! Sen for jag hem och var ute och åkte skrana en stund med ellen. Sen skulle jag hem och äta middag och det var nån gryta. Sen gick jag runt och gjorde ingenting hemma tills jag ringde till mirjam och frågade om jag kunde komma över en stund. När jag kom dir så fick jag se hennes födelsedags presenter och sen gick vi och såg på tv och åt chips. Sen skulle jag hem. När jag var hemma gick jag runt och gjorde lite smått och gott. Sen sjöng jag en låt för mamma som hon ville höra. sen gjorde jag inte så mycket mer.


BÄSTA UNDERBARASTE LOVINA! TACK!!!!!! DU ÄR BÄÄST<33


TAAACK LOVINA SOM HAR GJORT DOM HÄR FIINA BILDERNA!!<33

 

/wilmutt<3


Torsdag- slalom

Idag har jag ju varit i skolan som vanligt. Idag hade jag so och då håller jag och alexsndra på med att söka fakta och redovisa om drottning kristina. Så vi gick iväg till biblioteket och lånade en bok om henne som vi läste hela lektionen. Vi ska nog börja jobba mer effektivare nästa so lektion. Sen hade jag spanska, inte precis det roligaste. Jag tycker bara inte om spanska för vi har ingen bra lärare och vi får frågor på läxförhören som man inte har haft i läxa och sånt. Det gör bara spanska lektionerna tråkigare och mycket längre tycker jag. Sen var det lunch och det var nån äcklig blöörk soppa som jag inte tyckte om kan man ju säga. Plus att jag tappade min macka i golvet. Sen var det slöjd, där håller vi på och göra askar, det är kul:D Idag hade vi som tur var ingen vikarie utan istället våran bästa träsjlöjd lärare sara!!! Det var en rolig lektion! Sen så var jag och alexsandra ute och tog kort. När vi kom in så var det dags för svenska och vi fick nya pennor och sudd. Jag och alexsandra gjorde ett kompis sudd som jag ska ta kort på nån gång. Sen hade vi klassråd och pratade om att sova över på skolan. Det var så kul för jag ser verkligen fram emot det. Kul Kul KuL, det blir nån gång i februari. Längtar Längar!! Efter det var det dags för no, vi såg på en film och då somnade jag nästan haha var nära på att göra det. Inte för att filmen var tråkig men man blir trött av att det är lite mörkt i rummet och man ser på film plus att ngon håller på med ens hår. Jaja, sen var det dags för läxförhör och det var svåra frågor som inte hade stått i läxan så jag fick bara 4/7 rätt. Mitt sämsta hitills, jag blev verkligen besviken för jag hade kämpat jätte hårt med läxan den här veckan. Sen slutade skolan och jag gick hem och var med min familj, spelade scharader (stavning), Var med syskonen och lite sånt. Men sen kom lovina och hämtade upp mig och så åkte vi till backen i vännäs och åkte slalom där hela kvällen. Det var pudersnö i backen och man bara gled fram och det var jätteroligt!!!<33



Kommer lite fler bilder imorgon<33



/wilmutt<3

onsdag-brevvän

Idag så har jag haft gympa och då hade vi 5-kamp. Vi blev indelade i 2 lag. Sen körde vi nån hinderbana och försökte träffa badminton boll i en ring på väggen. Och så skulle vi snurra runt en innebandy klubba och då blev man riktigt snurrig när man hade snurrat 10 varv och sen springa allt vad man har till nästa person. Det var svårt när man hade snurrat klart för man åkte så mycket åt sidan när man sprang haha:D Förresten så vann mitt lag i 5-kampen!! Sen hade jag engelska efter gympan och vi jobbade lite i arbetsböckerna och sen såg vi på film. Det var visserligen inte en så rolig film men det är mycket roligare än att jobba i böckerna. Sen hade vi matte och jag och matilda har gjort klart repetitionen och håller på med några övningar. Efter det var det lunch och det var fisk= BLÄÄÄ Jag menar det verkligen att fisken inte är god. Sen sa Sophia att ledarna för Ng skulle komma på Måndag tror jag och peppa och be för oss i gruppen och det känns ju härligt! Efter en väldigt skrattig och rolig lunch rast satt jag i no-klassrummet med min klass och skulle ha lektion. Det var ganska roligt och intressant den här gången, för annars brukar jag inte tycka att no är så kul för att jag inte är så bra på det och då tappar man lusten att jobba. Vi gick igenom lite saker som var bra att kunna till förhöret imorgon. Sen hade jag so, där vi pratar om stormaktstiden och om hur det var för människorna då. Jag tycker personligen att historia är mycket intressantare och roligare än No. Men det var en ganska bra lektion. När jag kom hem så var jag helt plötsligt jätteledsen för att jag kom på att min ryggrad har en kurva och är inte helt rak. Jag visste det sen innan men jag har inte tänkt på det så mycket till idag då jag gick hem från skolan att det gjorde ont i svanskotan och lite högre upp på ryggen när jag gick. Resten av dagen fortsatte jag att tänka på det och då kände jag att jag hade en svag smärta i ryggen/svanskotan nästan hela tiden, så det måste vara något med min konstiga ryggrad. Men jag har väl blivit van och inte tänkt på det så mycket innan. Men tillslut hämtade jag mina piano böcker och gick över till ellen. Vi hade piano lektion och sen gick vi runt och filmade och gjorde roliga saker och jag tänkte på annat istället och kände inte av smärtan så mycket. Sen gick jag hem och då kom mamma och gav mig ett brev. Det var från en tjej som heter Alicia som jag träffade i turkiet som hade skrivit det. Jag blev glad och öppande det. Inte en så lång stund senare var det klart och låg på bordet i hallen för att bli postat imorgon. Sen spelade jag lite bords hockey med mina småsyskon och jag vann med 9-1. Efter det gick jag upp på mitt rum och gjorde läxan och sen satte jag mig lite framför datorn.

Min vän Alicia<33

Bilden på henne kommer senare

 

/wilmutt<3 
 


Tisdag-slalomglasögon

Idag så var jag i skolan och hade engelska förhör och det gick faktiskt bra! Sen så har jag haft matte och gjort repetition med matilda och vi samarbetar väldigt bra så för oss går det bra. Sen så har jag haft kristendom och där läste vi ur en bok och pratade lite. Sen var det lunch och vi fick nån kyckling gryta och ris. På lunch rasten så gick jag till Ng för vi håller på och göra en massa hjärtan till alla tjejer på högstadiet som dom ska ha på sig på alla hjärtans dag. Vi börjar ha dom på oss en hel dag och om vi pratar med killarna elr skrattar åt dom mm så kommer dom få vårat hjärta som det står vårat namn på och sätta det på sig. Den killen som har flest hjärtan vinner och den tjejen som har sitt hjärta kvar i slutet av dagen vinner som också typ tror jag. Kommer bli svårt för jag skrattar åt typ allt fast jag inte vill :p men, det som är lite sorligt är att nästan ingen kommer på Ng längre och jag hoppas att dom vill göra det så att det händer lite mer i gruppen!! Efter det så hade jag bild och där gör vi ansikten av någon speciell grej som t.e.x grönsaker, godis, knappar, ja vad som helst! Jag ska rita av allas mobiler i klassen och sen så ska jag göra ett ansikte av det. Det kommer bli bra! Sen hade jag svenska och då skulle vi välja en bild utav dom som min lärare hade lagt fram på bordet och av den bilden vi valde skulle vi skriva en dikt. Jag valde en fågel och min dikt bli ganska bra! Sen stannade jag kvar på skolan och spelade pingis för jag orkade inte gå hem. Efter ett tag så gick jag hem iallafall och fikade, sen kom pappa hem från jobbet och vi stack in till stan och köpte nya slalom glasögon till mig som var rosa och även min hjälm är rosa så det blev jättesnyggt ihop! Jag köpte också en sån där rånarluva som man har under hjälmen.<33







/wilmutt

måndagsbilder

Det här fick jag i julklapp:D

 



och min superfina kamera!!:D


Här kommer lite fler biler från jul lovet:)


Och sen åkte vi till mormor:)

 

Sen var vi på ett leksaks museum:) :p

 

Och sen var vi på ett postmuseum :p






Men när vi kom hem väntade det en överraskning på oss :p



 

Och i går var det bus med ellen haha :p

/wilmutt


Måndag- kompisar

Hej bloggen!:D


Idag så har jag varit i skolan och haft svenska med min lärare som har fått vara hemma och vila och haft talförbud i en vecka men som nu har kommit tillbaka. Vi fick vara extra tysta när hon skulle prata eftersom hon var väldigt hes, men det gick såklart inte för killarna men det tar vi en annan gång tror jag. Jag har haft matte och såg att jag hade fått alla rätt på diagnosen så nu känner jag mig ganska trygg inför provet. Jag har ju valt mode på elevens val veckan och idag samlades vi i gruppen och planerade vad vi skulle göra och sånna saker inför v.5 som vi har elevens val. Jag har även haft no idag och det gick väl bra. Efter skolan så följde min kompis alexsandra med mig hem. Vi satt vid datorn och vi hennes mobil och tog det ganska lugnt när ellen ringde och frågade om hon fick komma över. Visst fick hon det så resten av eftermiddagen så var vi alla 3 med varandra. Sen skulle alexsandra hem och efter en stund skulle ellen också hem så jag åt middag. Det var nån gegg paj eller nåt, emn det var ganska gott. Efter det kom ellen tillbaka och vi spionerade på mina småsyskon och gjorde lite filmer. Sen skulle hon hem och jag gick och såg bygg fällan. Sen gick jag på mitt rum på började kämpa med läxorna. Sen gick jag och la mig. Jag fick ju ett 1000 bitars pussel i juklapp och hela min familj har hjälpts åt att bygga det och nu är det äntligen färdigt!!:D  Bilder kommer senare.





/wilmutt<3


RSS 2.0