Helgen!<3

 
 
 
Jag har ju inte bloggat något i helgen så jag tänkte väl blogga nu och berätta lite smått vad jag har gjort för er om ni är intresserade. 
 
Torsdag: Jag cyklade på morgonen in till stan för att jag skulle till tandläkaren och få den fin fina tandställningen som jag visade hur den fungerade osv i förra inlägget. Det jobbiga va då att cykla eftersom det va tidigt på morgonen (enligt mig) och det spöregnade ute. Anledningen till att jag behövde cykla va att bussarna har strejk, dom går alltså inte. Det är väldigt drygt så jag behövde cykla hur mycket som helst den dagen. När jag kom fram till tandläkarn så va jag dyngsur och allt smink hade kladdat ut sig, nu i efterhand förstår jag varför alla tokstirrade på mig när jag klev in på mottagningen;) haha! Så jag fick gå in på toan och dra av mig dom dyngsura regnkläderna som jag hade fått låna av mamma tackochlov. Sen fick jag ta papper och torka bort allt kladd i ansiktet så gott det gick innan det va min tur. Sen när jag va klar så gick jag in på toan och sminkade mig, tack och lov hade jag med mig smink just den dagen för jag skulle sminka matteus. Så när jag va klar så cyklade jag in till stan och cyklade till ett ställe där jag och matteus hade planerats att träffas. Tur va att vi fick skjuts av hans föräldrar hem till honom så slapp vi cykla i regnet för det va verkligen inte trevligt väder. Sen väl hemma hos honom så spelade vi då in en video där jag sminkar honom och jag vet att ni har väntat som galnigar men jag ska redigera lite andra videos som kommer komma upp innan den så ni får ha tålamod. Sen på kvällen så cyklade jag hem. Typ så va min dag.
 
Fredag: Jaa, det va alltså midsommarafton så jag tillbringade hela dagen tillsammans med min familj. Vi åkte till norrbyskär. Som är en "ö" utanför umeå med väldigt gammalsvensk stil. Det finns museum och mycket intressant historia om det stället. Så vi åkte färja ut dit och firade. Det fanns en stor och rymlig gräsplätt utanför den lilla affären och museumet där midsommarstången skulle resas så alla satte sig på picknickfiltar runt om den. Det va otroligt mysigt att sitta barfota på filten och äta god mat samtidigt som det spelades livemusik. Det va huuur trevligt som helst och vädret va helt underbart och jag hade min mörkblåa spetsklänning på mig. Så där va vi hela dagen och åt, fikade, köpte godis och glass, dansade runt midsommarstången, kollade i museumet, fotade, checkade insta och slappade i solen och mycket mycket mer. Det va superhärligt! Bilder därifrån kommer i ett annat inlägg, pallar inte lägga upp dom nu. 
 
Lördag och Söndag:  Det har bara varit chill. Har fixat lite med bloggen och med lite bilder, käkat snask, sovit, skypat, fotat, varit lite med ellen, haft vattenkrig, sovit igen och sett lite på kanal 5 play och kollat mobilen OCH spelat candy crush;) Haha men ibland måste man ta igen sig lite;) Har iallafall varit fint väder, åtminstonde finare en förrut i veckan. Men det va väl typ min intressanta helg;) Hur har ni haft det?:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0