Mina favoritappar

Jag blev så sugen på att visa mina favoritappar så jag gör det nu:) Har även fått förfrågningar på det men jag känner att jag tyvärr är lite för lat för att göra en video så jag gör ett blogginlägg istället. Men jag tror att det funkar lika bra för jag ska skriva hur apparna fungerar och lite sånt! Så ni missar inget! 
 
Ja, den första appen är Facebook. Den här appen vet ju alla vad det är för nåt typ. Men det är facebook på mobilen. Jag har nog inte så mycket mer att säga om den appen, jag tycker bara att det är kul att scrolla runt lite på facebook och tjecka vad som är nytt för dagen typ. Man får reda på massa nyheter via facebook så det är som morgontidningen ungefär.
 
 
 
Nästa app är Instagram. Den här appen har tillochmed mina småsyskon! Nästan alla har instagram! Jag själv tycker ju såklart att det är roligt att lägga upp foton men det är jätteroligt att bara sitta och scrolla mellan bilder, användare, kommentarer och hashtags. Jag tycker det är kul att få se vad andra har för sig osv.
 
 
 
 
 
Nästa app är Kik. Den här appen använder sig fler och fler av. Jag tycker att kik är en fenomenal uppfinning  som gör det gratis att skicka meddelanden, bilder och små filmsnuttar. Istället för att betala massa sms-pengar. Det är ju väldigt lätt när såpass många använder det, då blir det lättare att hålla kontakten GRATIS. Jag själv anänder kik varenda dag! 
 
 
 
Nästa app är Snapchat. Det här är också en gratis kommunikationsapp där man kan skicka nytagna bilder till varandra och som bara kan visas för den man skickar till i ett visst antal sekunder, man kan även skriva små korta meddelanden och rita med olika färger på sitt nytagna foto, (man kan inte ta ett kort från arkivet). Jag tycker själv att det va ett väldigt kreativt sätt att kommunicera på.
 
 
 
 
Nästa app är Capture. Det är en app som jag använder om jag vill ladda upp en video på youtube dirket från mobilen. Jättepraktiskt och appen är helt gratis! 
 
 
 
Nästa app heter Vine. Det är en app där man kan klippa ihop egna roliga filmer som bara kan vara 6 sekunder långa. Men oj vad roliga videos man kan göra! Man trycker på skärmen för att filma och man kan filma från olika vinklar, göra olika ljud osv. Men man kan även göra helt fantastiska, vackra filmer. Ladda ner appen så förstår ni mer!
 
 
Nästa app heter Candy crush. Det här är verkligen ett superkul, beroendeframkallande spel som går ut på att man ska göra olika godisbanor där man ska samla poäng, ta bort gelé och massa andra uppgifter. Det är huur kul som helst och jag spelar det typ hela tiden. Så det är ett stort speltips!
 
 
Den sista appen som jag tänkte rekommendera är aoutodans, baserad på just dance 4. Det är ett jätteroligt dansspel när man filmar ihop 4 små snuttar med mobilkameran och sen väljer man musik till det och sen så skapar den ihop en dans av rörelserna som man gjorde på de olika filmsnuttarna i takt till musiken dessutom. Om ni vill veta lite mer om hur man gör så kan ni antingen ladda ner det eller så är det bara att säga i kommentarerna ifall ni vill att jag ska visa tydligt hur man gör sin egen musikvideo, dansfilm! Det är inte så svårt som det förmodligen låter;)
 
 
 
 
Det här va mina favoritappar! Hoppas ni kanske fick något nytt tips! Vilka är era favoritappar? Dela med er av era apptips i kommentarerna! Ha det bra!<3
 
 
 

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: JOSSAN

Hej jag är en 13 årig tjej lika gammal som du. Jag bor nära den lilla staden upp i norr Umeå fast jag bor i Övik (Örnsköldsvik). Och jag skulle gärna vilja prata med di typ på skype eller snapchat skulle va så sjukt kul! Liksom du e den enda youtubaren som bor nära mig! Ja vill heller inte säga att ja e sjuukt stort fan men jag är ett fan av dig! Du är så begåvad. När jag haft en dålig dag tittar ja på dina videos och det får mig att må mycket bättre! Du gör min dag tjejen! Så om jag fick veta din snapchat skulle de va skit kul! Och du och Matteus är så sjuuukt söta ihop. Kramar Jossan

2013-06-17 @ 15:50:09
Postat av: sara

Vad heter du i kik?!

2013-06-18 @ 22:00:27
Postat av: Mikaela

vad heter du på vine hittar inte dig!? :D

2013-06-21 @ 01:49:48
URL: http://mikaelaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0