New!

Har skaffat lite nya ansiktsprodukter som ger resultat! Tycker dessa produkter är fantastiska, jag ser verkligen skillnad på min hud om jag har använt det! Dom här produkterna kommer från märket Neotrogena och luktar "Pink grapefrukt".  Det är då 4 ansiktsprodukter som jag tänkte visa var för sig och berätta om dom.
 
 
Den första produkten heter facial wash! Den tar då bort ansiktssminket från grunden så det försvinner helt innan man börjar att tvätta på riktigt. Ni ser ju på bilden att förpackningen är som en tvål, jättepraktiskt! En annan bra sak med det är att när man ska ta den med sig så vrider man bara lite på munstycket så låser pumpen sig så det trycks inte ut något i neccisären! Man använder den morgon och kväll.
 
 
 
Nästa produkt är en daily scrub.Den här är då som en scrub liksom, ni förstår grejen. Den har små korn i sig som skrubbar ren huden ordentligt. Den är otroligt bra! Rodnaden i ansiktet liksom skrubbas bort typ. 
Den här luktar då också grapefrukt och används morgon och kväll.
 
 
 
Nästa prudukt är en cream wash. Den fungerar typ som scruben fast den är lite annorlundare. Visst den lugnar ner huden, rengör den och svalkar den ordentligt! Men man märker att den här produkten gör mer mot finnar och porer för det börjar klia på finnarna och porerna efter man har använt den här och morgonen efter eller på kvällen så ser man skillnad att finnen har försvunnit eller blivit mindre. Det blir skillnad iallafall. Den här används också morgon och kväll!
 
 
 
Nästa och sista produkten är en oil-free moisturiser. Det är då en olj-fri ansiktskräm som återfuktar otroligt och gör inte huden röd utan svalkar. Det som är bra med att den är olj-fri är ju då att man inte blir lika oljig i ansiktet vilket är jätteskönt. Man märker verkligen skillnad när man vaknar på morgonen att huden inte är oljig som den var innan man började använda det här. Den här ansiktskrämen ger ett bra skydd för ansiktet också! Den ger en måttlig mängd av allt egentligen! Jag använder den morgon och kväll!
 
 
Så det va alla 4 produkter som jag brukar använda morgon och kväll. Jag tycker att det va ett väldigt bra pris på det för att mycket ansiktskrämer och vård för ansiktet kostar otroligt mycket men jag tycker dock inte att det här va så dyrt för att va så bra produkter. Jag köpte alla för 200kr, alltså kostade produkterna 50kr styck. Men jaa somsagt, otroligt bra produkter så det är helt klart värt priset om man tycker att det är dyrt! Förresten så köpte jag dom på ICA ifall ni undrar;) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilket ICA i Umeå köpte du dom? Jag hittar dom inte även om jag letat i typ alla ICA i umeå... :(

Svar: på ica kvantum:)
Wilma!!

2013-06-29 @ 17:03:57
URL: http://sandragruffmans.blogg.se
Postat av: Fia

Kan inte du o Kornelia göra nå videos? Skulle vara jätte kul!!

2013-06-29 @ 18:21:14
Postat av: Julia

Fick inte köpa just de för jag har känslig hy och aa men jag jag har en annan typ liknande som också är jätte bra!!! :) <3 älskar dina videos och din blogg

2013-06-30 @ 16:49:01
Postat av: Eveline

Kul att du gillar dom :)
Jag har facial washen och oijl-free krämen.
Jag har haft dom ett tag å dom är verkligen jätte bra :).
Oijl-free krämen är faktiskt bra som en primer innan man ska sminka sig. Jag har testat och sminket håller mycke bättre om man tar den innan. Bara ett litet tips :D

2013-06-30 @ 22:59:22
Postat av: Lina Secret.

(Jag vet att det här inte har någonting med ämnet att göra men orka bry sig)
Skrev till dig på Kik och skulle bli grymt glad om du svarade :) Btw, är jag också 99:a och född på hösten, tänker inte berätta mer om mig här. Så om du skulle vilja lära känna mig, skriv bara tillbaks ;)

2013-06-30 @ 23:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0