BYTT BLOGG!

Hej på er!! Jag har BYTT BLOGG till improveme.se nu!:)
Jag har gjort det för att jag har en chans att bli improvemes nya toppbloggare!
Så nu kan ni istället följa mig och mitt liv på den här bloggadressen istället!
 
http://blogg.improveme.se/wilmizz/
 
Tipsa gärna er vänner och kolla in min nya blogg!:D
Kram på er och det va allt för mig på den här bloggen! Ha det bra:D
 
PS: BÖRJA KOLLA IN MIN NYA BLOGG
 
...och jag kommer aldrig ta bort den här bloggen;)
 
 
 
 

Trött men glad!

Hej på er! Har varit borta hela eftermiddagen. Åkte med Matteus på kyrkans sista "rep" innan ungdomsstarten (kommer mer info om det) och va där hela eftermiddagen. Vi tränade på 3 helt awesome låtar och nu känns det verkligen som att vi sätter det här, sångmässigt och musikmässigt! Jag sjunger ifall ni undrar:) Men kom hem nu på kvällen och har fått lite ytterligare hjälp med datorn, längtar tills den funkar igen! Har även suttit och svarat på mail, skrivit texter osv till olika saker. Är verkligen glad! Händer så mycket spännande saker i mitt liv just nu så jag är verkligen glad och tacksam för en hel del! Men nu måste jag verkligen gå och knoppa! Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whigwham -Heavy Lashes Mascara

Äntligen har den kommit! För er som inte har hunnit checka in min senaste video på youtube så är det så att jag vann från Isadoras blogg/facebook IGEN! Den här gången vann jag deras Whigwham -Heavy Lashes Mascara!
Jag har bara hunnit testa den litegrann men när jag vet mer hur den funkar så ska jag helt klart göra en recencion på den.
Fy vad lycklig jag är som vann en gång till! Men iallafall så tycker jag att mascarans förpackning är något av det snyggaste jag har sett och borsten ser ju helt klart proffsig ut. 
Är jättesugen på att testa den mer:)
 
 
 
 
 
 
 

Blue Monday

 
 
 
 
 
 
My outfit today:*
Navy blue sweater: Gina tricot
Black Jeans: H&M
White socks: H&M
Golden bracelet: Ullared
 
 
 
 

Är du kristen?...

..Fick jag en fråga om här på bloggen. Jag tror inte att jag har sagt det så mycket men jag är faktiskt kristen!:)
Jag älskar att jag fick frågan eftersom att jag älskar att stå upp för att jag är just kristen.
 
Jag tänkte bara berätta lite snabbt för er som tror att den kristna religionen är suupersträng osvosv.
Men så är det inte, det är ett äventyr att få leva med gud. Det händer saker hela tiden när man har pappa gud i sitt hjärta.
Man får vara med om under och mirakler, både med sig själv och med andra. Ibland måste man tillochmed stanna upp och gnugga sig i ögonen för att verkligen förstå att det är på riktigt.
 
Man behöver aldrig känna sig ensam för gud är med en ÖVERALLT! Han lyssnar alltid om du har något att säga eller bara vill prata ut. Han är verkligen en kompis i alla lägen.
Jesus älskar alla människor, även de som inte är kristna för ingen ska behöva bli tvingad att vara kristen. 
En annan sak är att de flesta "ickekristna" tror att vi sitter och sjunger psalmer med kors runt halsen och biblar i händerna och alltning är supersuperseriöst, men NAJJ. Så behöver det inte vara!!!
 
Där jag går i kyrkan t.ex. så sjunger vi moderna kristna låtar, det känns som man är på en konsert med dunkadunka musik. Sen när pastorn ska predika så är det inte superseriöst det heller, han/hon kan skoja och skämta samtidigt som han pratar om något av det mest intressanta i hela världen, JESUS! (enligt mig) 
 
Men det va det här jag vill säga om min tro, har ni fler frågor så är det bara att fråga på för jag tycker verkligen att det är jätteroligt att berätta för er om det här:)
 
Jag gör inte det här inlägget för att trycka i er den kristna tron, den är frivillig.
 
 
 
 
 
 

Söndag

Idag har jag mest fixat och donat med saker som jag har skjutit upp hela veckan. (för det är väl det man gör på söndagar)
Tidigare idag så gick jag ut för att springa lite, men det slutade med att jag sprang 2 km, gick 1 km, hoppade studsmatta i 10 min, gjorde 25 armhävningar, 50 situps och så lite 5 minuterstretching på det.
Haha, nog va det jobbigt men jag kände att det va otroligt skönt att få röra på sig. Ska nog fortsätta röra på mig.
Efter den långa iskalla duschen så har jag pluggat spanska, städat och packat iordning innan jag åker till mamma imorrn, fotat och massa andra småsaker. Men nu är det äntligen klart och jag ska nog bara vila och spela lite spel på Ipaden.
Imorgon börjar en ny vecka så man måste få hinna vila upp sig.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0